Despre noi.

Cand?

Compania Printopia SRL a luat fiinţă în Timişoara în luna noiembrie 2007 fiind autorizată să funcţioneze ca şi unitate protejată prin autorizaţia nr.799 emisă de ANPH in 17.03.2011.

Ce?

Domeniul de activitate al Printopia este producerea şi furnizarea de consumabile, echipamente IT şi de birou, precum şi prestarea de servicii şi implementarea de soluţii din sfera IT către companiile reprezentative de pe piaţă.

De ce?

Misiunea Printopia este sprijinirea dezvoltării capacităţii de muncă şi integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilităţi prin implicarea lor in proiecte lucrative.

Cum?

În prezent Printopia are o pondere a personalului cu handicap şi invaliditate de 67% din numarul total de angajati. Suntem unitatea protejata de referinta la nivel national in domeniul IT&C dupa volumul de activitate si importanta proiectelor dezvoltate.

Cat?

Din punct de vedere financiar, Printopia a avut cresteri semnificative a cifrei de afaceri ajungand in 2022 la un volum al vanzarilor de peste 6 milioane Euro. în prezent Printopia deserveşte luna de luna peste 400 de entităţi juridice (instituţii de stat, instituţii bancare, companii, organizaţii non-guvernamentale).

Ce urmeaza?

Sloganul firmei, deviza dupa care ne ghidam este: "Sigur ca putem!". Ne plac provocarile si credem ca dezvoltarea unei companii cere curaj, determinare, o inalta tinuta etica si o conduita exemplara in afaceri. In viitor vom largi portofoliul de clienti precum si paleta de servicii oferite si ne vom mari efectivul astfel incat sa putem implica cat mai multe persoane cu dizabilitati in proiecte de importanta majora creandu-ne premisele pentru a deveni unul din jucatorii de baza in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor in zona de vest a tarii.

  • Despre noi

    Domeniul de activitate al Printopia este producerea si furnizarea de consumabile, echipamente IT si de birou, precum si prestarea de servicii si implementarea de solutii din sfera IT catre companiile reprezentative de pe piata.

  • Unitate protejata

    Unitatile protejate din categoria SRL, asa cum suntem noi, pot comercializa in baza L448 numai produse si servicii realizate de persoane cu dizabilitati angajate in unitatea protejata. Achizitionarea in baza L448 de produse nerealizate cu aportul persoanelor cu handicap expune compania dumneavoastra in cazul unui control la riscul impunerii sumelor respective (plus dobanzi si penalitati) de catre bugetul de stat.