Servicii.

Ce oferim
Pay-per-print Gestiunea activitatii de imprimare/scanare/copiere/arhivare realizata pe echipamente profesionale oferite in custodie. Formular Pay-per-Print »
Sisteme de calcul tip server, desktop sau laptop, respectiv servicii de configurare, optimizare, instalare, testare a acestora detalii »
Centrale telefonice modulare Siemens, inclusiv servicii de instalare, mentenanta, service lunar.
Incaperi tip Data Center cu protectie anti-incendiu, ventilatie, protectie electrostatica, back-up energie electrica (UPS, generator), back-up conexiune internet/date. detalii »
Retele interne structurate pentru transmisii de date si telefonie, inclusiv proiectare, instalare, testare, reconfigurare, mentenanta si suport tehnic.
Retele electrice de tensiune joasa realizarea de tablouri electrice simple sau automatizate, mentenanta si service pentru retele si ansamblele electrice furnizate
Sisteme de pontaj si control access
Instalatii de supraveghere si alarmare antiefractie si antiincendiu. detalii »
Instalatii de iluminat stradal, arhitectural si industrial
Monitorizare GPS pentru autovehicule comerciale sau personale detalii »
Cursuri de perfectionare tehnica pentru angajati
Solutii de management al depozitelor
Solutii software dedicate segmentului corporate (CRM, ERP, Unitel)
Consumabile pentru imprimante/copiatoare/faxuri. detalii »
Servicii Internet transmisii de date si voce
Instalare si optimizare de licente Microsoft Windows, Office; aplicatii tip antivirus
Solutii de securitate IT&C si protectie a datelor
Solutii profesionale de Data Storage, virtualizare de servere, sisteme cloud-computer
  • Despre noi

    Domeniul de activitate al Printopia este producerea si furnizarea de consumabile, echipamente IT si de birou, precum si prestarea de servicii si implementarea de solutii din sfera IT catre companiile reprezentative de pe piata.

  • Unitate protejata

    Unitatile protejate din categoria SRL, asa cum suntem noi, pot comercializa in baza L448 numai produse si servicii realizate de persoane cu dizabilitati angajate in unitatea protejata. Achizitionarea in baza L448 de produse nerealizate cu aportul persoanelor cu handicap expune compania dumneavoastra in cazul unui control la riscul impunerii sumelor respective (plus dobanzi si penalitati) de catre bugetul de stat.