Conditii generale:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor/serviciilor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. PRINTOPIA SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de SC PRINTOPIA SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare PRINTOPIA. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza servicii/produse prin intermediul site-ului printopia.ro, este denumita Client. Adresa web care este proprietatea SC PRINTOPIA SRL (www.printopia.ro), va fi denumita generic site-ul printopia.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul printopia.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Protectia drepturilor de autor:

Intregul continut al site-ului printopia.ro este proprietatea Printopia, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor ( n. Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul PRINTOPIA, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (n. administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului printopia.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Asupra continutului site-ului www.printopia.ro PRINTOPIA are drepturi exclusive.

Orice descoperire de frauda va fi inaintata de indata de catre PRINTOPIA organelor in drept, PRINTOPIA urmand a fi despagubita cu valoarea prejudiciului suferit de autorul fraudei.

Securitatea informatiilor personale:

Datele personale introduse de catre UTILIZATOR vor fi folosite de PRINTOPIA, numai in scopul declarat al acestui site si beneficiaza de protectie in conditiile L. 677/2001. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. PRINTOPIA nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Constituie frauda : orice incercare de accesare a datelor cu caracter personal ale altui utilizator, incercarile de modificare a continutul site-ului www.printopia.ro, tentativa de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , fara ca enumerarea sa fie una limitativa, fapte a caror constatare indrituiesc Administratorul site-ului sa solicite punere in miscare a actiunii penale, daune interese impotriva autorilor faptelor de fraudare.

Limita responsabilitatii:

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Printopia, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de PRINTOPIA de la clientul respectiv, costurile de transport cazand in sarcina clientului.

Garantia produselor:

Produsele/Serviciile cumparate prin intermediul site-ului printopia.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie , conf. L. 449/2003.

Termene de livrare:

Termenul de livrare al produselor/serviciilor cumparate de la PRINTOPIA , in mod normal este de maxim 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului printopia.ro. In conditii speciale, in cazuri exceptionale, PRINTOPIA isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Taxe suplimentare:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga cheltuieli de expeditie si/sau incasare , dupa caz. PRINTOPIA nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@printopia.ro .

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI printopia.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL printopia.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI printopia.ro SI VA AVEA CONSECINTELE CONTRAVENTIONALE SI PENALE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si PRINTOPIA va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul Printopia. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.