Consumabile remanufacturate pentru imprimante, faxuri si copiatoare

Stim cat de importanta este pentru clientii nostrii calitatea imprimarilor. Fie ca imprimati fotografii digitale sau documente comerciale, doriti ca rezultatul sa fie desavarsit. De aceea Printopia garanteaza satisfactia clientilor sai pentru toate produsele achizitionate.

Pentru a obtine produse performante, folosim cele mai avansate tehnologii de remanufacturare si consumabile (cerneluri si toner) de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostrii, avand o experienţa de peste 7 ani in domeniul remanufacturarii de cartuse, sunt pregatiti temeinic in domeniul asigurarii calitatii pentru fiecare segment al activitatii noastre (productie, vanzari, livrare, servicii post-livrare, asistenta tehnica si comerciala).

Procesul de remanufacturare presupune dezmembrarea cartusului folosit, curatarea chimica a componentelor care vor fi reutilizate (carcasa si componentele rezistente in ciclul de tiparire), inlocuirea cilindrului, a lamelelor de uniformizare si a pieselor care se uzeaza in procesul de tiparire cu piese noi. Urmeaza reconstructia noului cartus, umplerea cu toner sau cerneala, testarea, sigilarea si ambalarea lui. Testarea cartuselor se face direct pe tipul de echipament de imprimare caruia ii este destinat. Se printeaza aproximativ 15 pagini A4 in cadrul procesului de testare.

Daca nu sunteti satisfacut de oricare din produsele noastre, aveti posibilitatea sa returnati in maxim 30 de zile de la achizitie cartusul impreuna cu o copie dupa factura si documentul de plata (chitanta sau ordin de plata) precum si cu descrierea motivului returnarii. Printopia va remedia defectul, va inlocui cartusul ori va returna suma platita de dumnevoastra in cel mai scurt timp.

Serviciul Save

Majoritatea managerilor si a intreprinzatorilor cauta mijloace pentru reducerea costurilor fara a compromite calitatea.

Colaborand cu noi veti putea atinge acest obiectiv in cel mai scurt timp. Printopia a dezvoltat serviciul "Save" adresat in special companiilor, un serviciu complet care va ofera:

  • Asistenta gratuita in alegerea celor mai bune solutii privind aprovizionarea atat pentru echipamente cat si pentru consumabile.
  • Cele mai bune preturi de pe piata atat pentru consumabile cat si pentru echipamente de imprimare
  • Livrare gratuita a achizitiilor si ridicare gratuita a consumabilelor folosite*
  • Asistenta tehnica si servicii post-livrare de neegalat care va ofera practic garantia totala a satisfactiei
*anumite conditii trebuiesc indeplinite

In plus, daca firma dumneavoastra are peste 50 de angajati, investitia in consumabile remanufacturate este deductibila din sumele datorate lunar bugetului de stat pentru protectia persoanelor cu handicap, Printopia fiind unitate protejată prin legea 448/2006.

  • Despre noi

    Domeniul de activitate al Printopia este producerea si furnizarea de consumabile, echipamente IT si de birou, precum si prestarea de servicii si implementarea de solutii din sfera IT catre companiile reprezentative de pe piata.

  • Unitate protejata

    Unitatile protejate din categoria SRL, asa cum suntem noi, pot comercializa in baza L448 numai produse si servicii realizate de persoane cu dizabilitati angajate in unitatea protejata. Achizitionarea in baza L448 de produse nerealizate cu aportul persoanelor cu handicap expune compania dumneavoastra in cazul unui control la riscul impunerii sumelor respective (plus dobanzi si penalitati) de catre bugetul de stat.